Trei persoane au suferit arsuri pe maini si pe fata, in urma unei explozii produse, miercuri, intr-un bar din Sighisoara, aflat la parterul unei case. Deflagratia s-a produs in timp ce doua persoane incercau sa instaleze o butelie de aragaz.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mures, Cristian Virag, in urma deflagratiei doua femei si un barbat au suferit arsuri de gradele I si II pe fata si pe maini si au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Targu Mures pentru a fi examinati, scrie News.ro. Explozia nu a fost urmata de un incendiu, scrie News.ro.

Primele date arata ca explozia s-a produs in timp ce doua persoane montau o butelie de aragaz.

Reprezentantii ISU Mures au precizat ca barul unde s-a produs explozia avea o suprafata de aproximativ 25 de metri patrati si nu era necesar aviz din partea ISU, insa angajatii vor verifica totusi care este situatia incaperii respective.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.