Dupa ce premierul Dacian Ciolos a explicat de ce il cheama si Julien, Victor Ponta ii reaminteste ca personajul cu acelasi nume din cartea ”Rosu si negru” a ajuns la inchisoare, noteaza antena3.ro.

"Domnul Julien Ciolos ne-a marturisit ca este foarte mandru de numele sau frantuzesc pentru ca a fost inspirat de JULIEN SOREL - personajul principal din romanul lui Stendhal "Rosu si Negru"!

Pentru ca si mama mea m-a pus sa citesc literatura universala am mers sa verific daca ce imi aminteam eu despre personajul Julien Sorel i se potriveste lui Julien Ciolos - si am constatat ca da ???, chiar foarte tare!

Iata ce spune Wikipedia: "incercarile unui tanar de a-si depasi conditia sociala printr-o combinatie de talent, munca, deceptie si ipocrizie, doar pentru a se trezi tradat de propria pasiune".

Pentru ca tinerii "frumosi si liberi" sau militantii PNL-isti sigur nu gasesc romanul lui Stendhal pe Facebook si nici nu il pot citi pe Hotnews le spun eu finalul - Julien ajunge la inchisoare (ca aveau si pe atunci in Franta tot un fel de DNA?)!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.