Emotii pentru Mircea Basescu. In urmatoare orele va afla daca ar putea fi eliberat conditionat. A ajuns in fata magistratilor in aceasta dimineata si si-a sustinut cauza aproape trei ore. Fratele fostului presedinte Traian Basescu a fost condamnat, la inceputul luni iunie la patru ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta.
Mircea Basescu a dat dovada de buna purtare in penitenciar. El a executat doar patru luni de inchisoare, pentru ca are peste 60 ani si a stat un an in arest preventiv si la domiciliu, transmite Digi24.

El a fost condamnat definitiv in luna iunie a acestui an, de Curtea de Apel Constanta, la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Este vorba despre dosarul in care a fost judecat pentru ca ar fi primit 250.000 de euro mita pentru a interveni pe langa magistrati pentru solutionarea unui proces care il viza pe Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.