Unsprezece elevi care invata la Colegiul Tehnic "Alexe Marin" din Slatina vor avea notele scazute la purtare, trei dintre ei urmand sa fie notati cu trei, in urma aparitiei pe internet a imaginilor in care batjocoresc un coleg de-al lor, a anuntat Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Olt.

Consiliul clasei s-a reunit dupa ce imaginile au fost postate pe o retea de socializare.

"S-a intocmit un raport, care a fost prezentat in Consiliul profesoral din data de 31.10.2016. In urma prezentarii raportului Consiliului clasei si a discutiilor purtate, Consiliul profesoral al Colegiului Tehnic ”Alexe Marin” a hotarat urmatoarele: trei elevi cu nota la purtare scazuta la 3 (trei), doi elevi cu nota la purtare scazuta la 4 (patru) si sase cu nota la purtare scazuta la 9 (noua)", se arata intr-un comunicat de marti al ISJ Olt.

De asemenea, s-a decis monitorizarea permanenta a elevilor implicati in incident.

Conducerea ISJ Olt a declansat o ancheta la Colegiul Tehnic "Alexe Marin" din Slatina, dupa ce pe internet au aparut imagini cu un elev care este batjocorit de catre colegi de-ai sai, care il inchid intr-un dulap, iar apoi il lovesc cu un ghiozdan si cu un scaun.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.