Barbatul care a injunghiat doua femei pe strada, in municipiul Sibiu, si un taximetrist in masina caruia s-a urcat a fost internat la Spitalul de Psihiatrie, in urma audierilor, iar politistii fac cercetari pentru loviri sau alte violente.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Sibiu, omul strazii din judetul Valcea care a injunghiat doua femei si un barbat in Sibiu a fost internat la Spitalul de Psihiatrie.

Politistii fac cercetari in acest caz pentru lovire sau alte violente.

Un om al strazii, in varsta de 47 de ani, din Valcea se afla, duminica seara, intr-o statie de autobuz de pe Calea Dumbravii, o zona extrem de circulata din Sibiu, iar la un moment dat a injunghiat o femeie.

Ulterior, agresorul s-a urcat intr-un taximetru din apropiere si l-a injunghiat pe sofer. Dupa cateva minute, omul strazii a coborat din masina si a mai injunghiat pe strada o a doua femeie.

Taximetristul, in varsta de 49 de ani, a refuzat transportul la spital, primind ingrijiri la fata locului.

Reprezentantii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu au aratat, intr-un comunicat de presa, ca femeile care au ajuns la Urgenta dupa ce au fost injunghiate pe strada au 20 si 28 de ani.

”Acestea au fost investigate de catre personalul medical si diagnosticate cu plaga injunghiata in regiunea toracica posterioara, fara penetrare pulmonara. Pacientele sunt stabile hemodinamic, starea lor nu este grava si nu este nevoie de internare, astfel ca acestea vor pleca cu recomandari”, se preciza in comunicat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.