Maine, Asociatia Sansa Ta, asociatia studenteasca AMiCUS si scoala postliceala sanitara „Dr. Luca” din Cernica isi vor uni fortele pentru a da o mana de ajutor persoanelor fara adapost din capitala. Incepand cu ora 18:00, la Gara de Nord, ei vor oferi celor nevoiasi o masa calda si consultanta medicala gratuita.

Actiunea face parte din campania „O sansa calda”, dezvoltata inca din anul 2012 de Asociatia Sansa Ta. Astfel, de peste patru ani, in fiecare joi, voluntarii Sansa Ta si partenerii lor ofera oamenilor strazii si famiilor sarace mancare calda, paine, fructe, conserve si imbracaminte.

Insa, in cursul zilei de maine, cei prezenti vor beneficia si de ajutor medical. Echipa sosita de la scoala postliceala sanitara „Dr. Luca” din Cernica, coordonata de un medic, va oferi asistenta medicala si consultatii. In plus, studentii la asistenta sociala, din cadrul asociatiei AMiCUS, vor imparti portiile de mancare pregatite de ei celor aproximativ 200 de oameni asteptati.

Potrivit unui comunicat remis 9am, de-a lungul anilor, „O sansa calda” a adunat parteneri de incredere care au sustinut campania. Chef Nicolai Tand gateste pentru oamenii strazii ori de cate ori are ocazia, iar elevii de la mai multe scoli generale din Bucuresti s-au oferit voluntari, in numeroase randuri, pentru a imparti hrana celor in nevoie.

„O sansa calda” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice pentru a-i ajuta pe cei defavorizati. Toti cei care pot sprijni aceasta actiune prin donatii sau prin prezenta sunt invitati sa se adreseze Asociatiei Sansa Ta, la datele de contact de mai jos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.