Statiile de metrou de la Eroilor la Timpuri Noi au fost evacuate, vineri seara, dupa ce intr-un tren care circula dinspre Izvor a fost gasit un colet suspect, scrie News.ro.

[Update]

Potrivit Metrorex, in coletul suspect se aflau sticle de suc si un sandwich. Asadar, circulatia pe segmentul Eroilor-Timpuri a fost reluata, scrie hotnews.ro


Alerta la metrou! Statiile Unirii si Eroilor au fost evacuate, dupa ce s-a descoperit un colet suspect

Politia Capitalei a anuntat ca se fac verificari la o garnitura de metrou in care este o sacosa abandonata.

Potrivit sursei citate, circulatia la metrou este oprita intre statiile Eroilor si Timpuri Noi.

Directorul Centrului de Informare si Relatii Publice al Politiei Romane, Ramona Dabija, a declarat, pentru News.ro, ca o persoana a anuntat ca intr-o garnitura de metrou este un colet suspect.

Calatorii din tren au fost evacuati si apoi trenul a fost scos din statie, la Unirii si tras pe o linie moarta, pentru a fi vertificat de pirotehnisti.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.