O asistenta de la un cabinet medical de la o policlinica din Ploiesti a murit, vineri, dupa ce i s-a facut rau in unitatea medicala si a fost preluata de o ambulanta si dusa la spital, fara sa mai poata fi insa salvata. Politia si Inspectoratul Teritorial de Munca au deschis anchete in acest caz.

Potrivit unor surse din Politia Prahova, femeia, in varsta de 63 de ani, lucra ca asistent medical la un cabinet medical individual din Policlinica ”Cina” din Ploiesti, scrie News.ro.

Vineri, asistenta, al carei program incepea in mod normal la ora 14.00, a mers la cabinet inca de dimineata. La ora 8.30 femeii i s-a facut rau, iar o ambulanta chemata la fata locului a transportat-o la spital, insa nu a mai putut fi salvata.

Asistenta era cunoscuta cu probleme cardiace.

Politia Prahova a deschis dosar pentru ucidere din culpa iar inspectorii ITM, sesizati cu privire la acest caz, fac si ei verificari. Deocamdata nu se stie de ce asistenta venise la cabinet cu cateva ore mai devreme de inceperea programului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.