Sapte autovehicule, intre care un TIR si un autocar cu pasageri, au fost implicate, vineri, intr-un accident pe Valea Oltului, doua persoane fiind ranite. In prezent, traficul rutier in zona se desfasoara ingreunat.

Acidentul a avut loc pe DN 7, in zona orasului Calimanesti, in apropierea Viaductului Carligul Mic, scrie News.ro.

Politistii au stabilit ca pe fondul nepastrarii distantei regulamentare in mers, pe sensul Ramnicu Valcea - Sibiu, un TIR a lovit un autocar, iar acesta a fost impins in fata lovind cinci autovehicule oprite in coloana la culoarea rosie a semaforului amplasat pentru dirijarea circulatiei pe viaduct.

Imediat dupa accident, autoritatile au activat planul de interventie ”Cod rosu”, avand in vedere numarul mare al autovehiculelor implicate.

Dupa ce s-a constatat ca in urma impactului doua persoane au fost ranite, respectiv soferul TIR-ului si un pasager din autocar, planul ”Cod rosu” a fost ridicat.

Cei coi raniti au fost preluati de ambulante si dusi la spital.

Circulatia rutiera in zona accidentului este ingreunata, desfasurandu-se alternativ pe un singur sens se mers.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.