Peisaje care iti taie rasuflarea pot fi admirate pe taramul celui mai nou pamant romanesc. Din pacate, pentru moment, accesul in acest loc de vis este restrictionat.

Este vorba despre insula Sacalin, bucata de pamant care a luat nastere cu aproximativ 150 de ani in urma, potrivit site-ului Rezervatiei Deltei Dunarii.

Din pacate, momentan, acest teritoriu nu poate fi locuit, cu atat mai putin vizitat. In ciuda faptului ca dorinta de exploatare a acestui loc de poveste este in crestere, autoritatile mentin teritoriul sub protectie, scrie cunoastelumea.ro.

Zona a fost declarata de catre Guvern rezervatie a biosferei, interzicandu-se popularea insulei, inca din anul 1938, scrie businessmagazin.ro. De asemenea, accesul turistilor in aceasta regiune este interzis, noteaza descopera.ro.

Pe langa peisaje spectaculoase, si flora este una deosebita, sute de plante rare putand fi intalnite in acest loc, potrivit one.ro.

A nu se confunda cu Insula ruseasca Sahalin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.