Contul de Facebook al lui Charlie Carver, care a disparut pe 31 august impreuna cu iubita sa, Kala Brown, a devenit activ, dupa o luna, spre suprinderea si teroarea familiei sale, scrie Washington Post.

Charlie Carver si Kala Brown nu au mai fost vazuti de familie ori d eprieteni din seara zilei de 31 august. Cei doi, originari din Carolina de Sud, tocmai se mutasera impreuna intr-o casa din Anderson, iar Kala Brown era incantata sa ii arate noul camin prietenei sale, Lindsey Mayson.

Mayson trebuia sa ia cina acasa la cei doi, insa in momentul in care a ajuns la adresa, niciunul dintre ei nu se afla acolo. O camera de supraveghere a surprins momentul in care Charlie Carver a plecat de la munca in acea zi, insa nu a mai ajuns la cina, si nici Brown.

Charlie Carver si Kala Brown nu au anuntat nicio ruda legat de o posibila plecare, iar telefoanele lor erau inchise de cate ori cunoscutii incercau sa sune.

Multi au crezut, initial, ca au plecat intr-o vacanta, insa usa casei a fost lasata descuiata, medicamentele prescrise in acasa, lentilele de contact ale lui Brown, dar si cainele - ”copilul ei”, pe care nu l-ar fi lasat fara apa si mancare.

Politia a facut mai multe cercetari, insa nici in prezent nu exista suspecti in acest caz. ”Am urmarit pistele pe care le-am avut, insa nu este prea mult. Vrem doar sa stim ca sunt bine, pentru ca a trecut ceva timp”, a declarat locotenentul Mike Aikens pentru Dateline.

Cazul s-a complicat, scriu jurnalistii de la Washington Post. Contul de Facebook al lui Charlie Carver anunta ca el si Kala s-au casatorit pe 1 septembrie. Dupa o saptamana, un mesaj scurt in care se spunea ca ei sunt bine a fost publicat pe acelasi cont, dar sters apoi. Aceste postari au surprins familia si prietenii, care stiau ca Charlie Carver nu este un utilizator activ de Facebook.

Imediat dupa asta, contul de pe reteaua de socializare s-a umplut de continut, ca si cand ar fi fost virusat, insa majoritatea dintre postari faceau referire la cei doi.

Mesaje ciudate si fotografii ”violente”, spun cei de la Washingston Post, au fost publicate pe cont. La fiecare postare, prietenii si membrii familiilor comentau intreband de starea celor doi. Raspunsurile au fost, de fiecare data, scurte si taioase.

Citeste si:
Cum te acomodezi după concediu: 5 trucuri ușor de aplicat
Cum te acomodezi după...

Mama lui Carvers a declarat pentru NBC ca fotografiile cu cei doi au fost incarcate de fiul sau pe cont cu mai bine de un an in urma si ca toate acestea sunt publicate acum pentru a avea impresia ca ei sunt bine.

In plus, de pe acest cont au fost transmise si mesaje private catre prieteni. ”Mi-e dor de toata lumea. Suntem ok. Doar o persoana stie unde suntem... Persoana care inseamna cel mai mult pentru mine si Kala stie unde suntem si vom fi asa pentru totdeauna”.

Intre timp, contul de Facebook al Kalei Brown nu a mai fost activ din 27 august.

Locotenentul David Creamer a declarat pentru Daily Beast ca nu crede ca biroul pe care il conduce a incercat sa ia legatura cu Facebook, pentru a incerca sa descopere cine publica pe contul respectiv.

”Pentru a face asta avem nevoie de un mandat de perchezitie pentru Facebook. Nu stiu daca am facut asta, dar sunt aproape sigur ca nu. Trebuie servit un mandat de cautare ca Facebook sa caute in inregistrarile lor un IP”, a spus el.

Citeste si:
Un adolescent a fost găsit spânzurat lângă un mall din Capitală
Un adolescent a fost găsit...

Un purtator de cuvant al Facebook a afirmat pentru acelasi site ca, daca ar fi primit mandatul, ar fi cautat toate informatiile necesare. Ancheta continua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.