Un barbat din Oregon a avut parte de o surpriza de proportii, dupa ce a salvat, in urma cu doi ani, un boboc de gasca de la moarte. Omul a incercat apoi sa scape de pasare, dar a constatat ca acest lucru este aproape imposibil.

Bobocul de gasca a fost la un pas de a se ineca in raul Lake Oswego din Oregon, cand a fost vazut de catre Mike Jivanjee. Barbatul a salvat pasarea, a numit-o Kyle si a ingrijit-o pana cand a considerat ca aceasta nu mai are nevoie de ajutor.

Apoi, a pus-o in masina si a dus-o la cativa zeci de kilometri de casa, cu intentia de o elibera. Nu mica i-a fost mirarea cand, ajuns acasa, a vazut ca pasarea il astepta. Si asa s-a intamplat de fiecare data cand a vrut sa "scape" de ea.

"Am incercat de mai multe ori sa scap de ea. Am condus si sute de kilometri si am lasat-o in mijlocul pustietatii, dar reusea sa ajunga acasa inaintea mea. Nu mai stiu ce sa fac", a spus proprietarul pasarii, potrivit boredpanda.com.

Desigur, omul s-a atasat si el foarte tare de animalul sau de companie si nu are de gand sa il mai "paraseasca" vreodata, ba chiar il ia cu el peste tot, chiar si oras sau in excursii. Iar Kyle este cum nu se poate mai fericit, dupa cum se poate vedea si in videoclipul de mai jos.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.