Oricat de uimitor ar suna, in alimentele pe care le consideri potrivite pentru o dieta vegetariana se pot ascunde substante de origine animala, despre care cel mai probabil nu stii. Printre acestea se numara chiar si smochinele. Iata de de.

Atunci cand decizi sa-ti schimbi stilul de viata si sa renunti la produsele de origine animala trebuie sa te asiguri ca alimentele pe care le consumi sunt cele adecvate.

Vei fi nevoit sa renunti chiar si la anumite fructe, printre care si smochinele. De ce? In principal, totul are legatura cu modul in care sunt polenizate. Astfel, avand in vedere ca multe albine raman blocate in flori, in centrul smochinelor pot ramane resturi de albina, chiar daca sub forma de proteine descompuse, scrie girly.ro. In acest caz va trebui sa renunti la consumul acestora daca vrei sa tii o dieta strict vegetariana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.