Accident grav in judetul Ilfov, joi dimineata. Un barbat a fost lovit in plin de o masina pe o trecere de pietoni si aruncat cativa metri in aer. Victima a fost resuscitata in strada si dusa in stare grava la spital.

Accidentul s-a produs in jurul orei 11.15, pe soseaua de centura a municipiului Bucuresti intre localitatile Otopeni si Mogosoaia (la intersectia cu strada Tudor Vladimirescu), scrie romaniatv.net.

Un barbat a fost lovit pe trecerea de pietoni, de catre un sofer care nu i-a acordat prioritate.

Pietonul a fost lovit din plin de masina care se deplasa pe banda a doua a strazii. O femeie i-a acordat victimei primele ingrijiri si chiar a resuscitat-o pana la sosirea ambulantei. Omul a fost apoi preluat de o ambulanta si transportat la spital. Conducatorul masinii a incercat sa paraseasca locul accidentului, dar a revenit la fata locului dupa cateva minute.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.