Toamna si mai ales iarna, parul este supus unor factori externi care ii afecteaza rezistenta.In sezonul rece ingrijirea parului trebuie sa fie una speciala, pentru a ajuta podoaba capilara sa-si pastreze frumusetea si puterea.

Un par ingrijit este un par frumos. In mod normal acesta oricum trebuie tratat cu atentie si rasfatat cu produse care sa il ajute sa reziste, sa fie puternic, sa isi pastreze stralucirea si sa ramana hidratat.

In sezonul rece, vantul si umiditatea il afecteaza mai mult, asadar cosmeticele pentru par trebuie alese cu mai multa grija. Tine cont insa ca o alimentatie echilibrata bazata pe vitamine si minerale va influenta vitalitatea parului.

Oferte la cosmeticele pentru par gasesti in catalogul online de la dm.

Un alt factor de stres pentru podoaba capilara este frigul, aceasta devenind mai sensibila si excesiv de uscata, odata expusa la temperaturi scazute. Pe langa spalatul obisnuit, in anotimpurile reci se impun mai multi pasi. Daca sunt urmati cum trebuie, actioneaza in favoarea frumusetii parului, acoperindu-l intr-un strat protector care va ajuta la evitarea degradarii lui sau a aspectului tern si neplacut.

Mai multe sfaturi pentru ingrijirea parului pe retail.ro.


Sursa foto: pixabay.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.