Georgeta Lazurca, soacra presedintelui Klaus Iohannis, a fost inmormantata marti, in prezenta a 8 preoti catolici, in Cimitirul Municipal Sibiu, alaturi de sotul sau, Ioan Lazurca, decedat in anul 2010. Mama lui Carmen Iohannis a incetat din viata duminica (9 octombrie), la 82 de ani.

Presedintele Klaus Iohannis a cerut ca acest eveniment sa ramana unul privat, motiv pentru care la inmormantare nu a participat niciun membru al Guvernului sau al altor autoritati din Capitala, scrie hotnews.ro.

La slujba au participat 150 de persoane, printre care s-au numarat prietenii familiei Iohannis, apropiati ai cuplului prezidential, elevi de la Colegiul Gheorghe Lazar, colegi ai lui Carmen Iohannis, dar si prefectul orasului Sibiu, Cristian Roman si consulul Germania la Sibiu, Judith Urban.

Georgeta Lazurca a fost inmmormantata alaturi de sotul sau, Ioan Lazurca, decedat in anul 2010.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.