Fostul premier Victor Ponta taxeaza dur un ministru al Cabinetului Ciolos, care nu va fi prezent la "cel mai mare si important eveniment al anului", in ciuda faptului ca a fost invitat, informeaza dcnews.ro.

Victor Ponta participa la Istanbul, in calitate de delegat, la Consiliul Mondial pentru Energie, noteaza evz.ro.

"Particip la Consiliul Mondial pentru Energie care anul acesta se organizeaza la Istanbul/ cred ca pentru Romania nu poate exista dezvoltare economica si sociala sustenabila fara o strategie eficienta si o conectare exacta la ce se intampla in domeniul energiei in Regiunea noastra si pe plan mondial. Si informatiile si opiniile la care am acces aici sunt inestimabile.

Participa reprezentanti din peste 100 de tari - presedinti, prim ministrii, ministrii ai energiei / plus conducatorii executivi ai celor mai mari companii publice si private din lume !

Intrebare - cine trebuia sa fie prezent si totusi lipseste de la cel mai mare si important eveniment al anului (desi a fost invitat)??? Ati ghicit - Ministrul tehnocrat al Energiei din ..... Romania!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.