Peste 100 de angajati de la Penitenciarul Rahova va protesta, luni, in fata inchisorii.
"Au trecut doua saptamani de la declansarea actiunilor de protest in sistemul penitenciar si nu exista niciun raspuns din partea Ministerului Justitiei sau a Administratiei Nationale a Penitenciarelor fata de problemele ridicate de noi: lipsa de personal, numarul mare de ore suplimentare, conditii improprii de munca, neacordarea drepturilor salariale legale si discriminarea salariala fata de ceilalti angajati din sistemul de aparare. Aroganta este cuvantul care caracterizeaza conducerea Ministerului Justitiei si a Administratiei Nationale a Penitenciarelor. Doamna ministru Raluca Pruna, drepturile noastre nu sunt o simpla optiune! Nu ne lasam intimidati si vom continua actiunile de protest pana la rezolvarea favorabila a revendicarilor noastre", se spune intr-un anunt al SNLP, potrivit realitatea.net.

Sindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare (SNLP) este membru al Federatiei PUBLISIND si a Blocului National Sindical.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.