Noaptea trecuta, temperaturile scazute au pus stapanire pe intreaga tara. S-au inregistrat si minus 7 grade Celsius.

Noaptea trecuta, temperaturile scazute au pus stapanire pe intreaga tara. S-au inregistrat si minus 7 grade Celsius, iar meteorologii spun ca vom avea parte de vreme rece pana la sfarsitul saptamanii, scrie antena3.ro. In Bucuresti a fost doar un grad.

La munte, a inceput sa ninga la cotele de peste 2.000 de metri, iar stratul de zapada a depasit 15 centimetri. Zeci de soferi au fost intorsi din drum pe Transalpina, iar portiunea de drum dintre statiunea Ranca si Obarsia Lotrului a fost inchisa.

Cod galben de ninsori

ANM a emis joi dimineaţă un cod galben de ninsoare, în mai multe zone din ţarăm scrie rtv.net.In judetul Alba va fi cod galben joi, de la ora 10:00 pana la ora 16:00. In zona de munte se vor semnala ninsori moderate ce vor determina scaderea vizibilitatii izolat sub 100 m. Tot la munte, vantul va bate in rafale de 50-70 km/h, viscolind ninsoarea.

In judetul Hunedoara va fi cod galben de la ora 9:50 pana la ora 15:50

In judetul Arad vor aparea ninsori moderate in zonele de munte, ce determina scaderea vizibilitatii izolat sub 100 m. Vantul va bate in rafale de 50-70 km/h, viscolind ninsoarea.

In judetul Cluj va fi cod galben de la ora 9:45 pana la ora 16:00

De asemenea, sub cod galben de ninsori se vor afla si judetele Bihor, Satu Mare, BIstrita-Nasaud si Maramures.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.