Premierul Dacian Ciolos a transmis un mesaj de felicitare profesorilor, cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei, scrie psnews.ro.

"Pentru fiecare dintre noi exista macar un dascal care ne-a inspirat, ne-a incurajat si a pus bazele cunoasterii si constiintei individuale, punandu-si amprenta asupra formarii noastre. Poate fi vorba de invatatori, profesori din scoala generala sau liceu, cadre didactice din invatamantul superior, dar sigur am intalnit acest dascal dedicat.

Astazi este un bun prilej sa ne gandim la ei cu recunostinta si sa le multumim pentru rolul avut in definirea noastra personala si profesionala. Pentru ca, a fi dascal nu este doar o meserie, este o vocatie si o mare responsabilitate fata de copiii si tinerii pe care ii educi.
Rolul educatiei trebuie sa ramana unul fundamental in societatea noastra pentru a creste si a ne dezvolta ca natiune, prin sustinerea invatamantului ca prioritate in politicile publice.

La multi ani, doamna profesoara! La multi ani, domnule profesor!", a scris Ciolos pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.