Traficul de Transalpina, intre Ranca si barsia Lotrului, a fost inchis, miercuri, pentru autovehiculele care nu sunt echipate corespunzator pentru iarna, din cauza ninsorilor si a viscolului. Zapada depusa pe carosabil a ajuns chiar si la cinci centimetri.

Circulatia rutiera pe DN 67C, care leaga judetele Alba, Valcea, Hunedoara si Gorj pe traseul montan, a fost inchisa, miercuri, din cauza viscolului si a zapezilor.

”Pe DN 67 C, intre Ranca si Obarsia Lotrului, se restrictioneaza circulatia pentru autovehiculele care nu sunt echipate corespunzator pentru iarna, respectiv nu au cauciucuri antiderapante sau lanturi care sa fie montate pentru a se putea deplasa. Sunt echipaje de Politie care fac verificari si ne sprijina. Noi actionam, insa bate vantul rau, viscolul e foarte puternic, dar este anuntat pentru cateva ore. Nu a nins mult, dar e viscol si vizibilitate redusa, iar zapada se depune pe carosabil. Este de aproximativ 3-5 centimetri", a declarat directorul Sectiei Drumuri Nationale Targu-Jiu, Ion Tudor, potrivit realitatea.net.

Soferii care vor incalca masura si vor fi depistati circuland pe Transalpina fara sa aiba masinile dotate corespunzator vor primi sanctiuni cuprinse intre 9 si 20 de puncte de penalizare si le vor fi retinute certificatele de inmatriculare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.