Cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor, Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” ofera marti, 4 octombrie 2016, acces gratuit in cadrul expozitiei permanente, tuturor vizitatorilor care poarta numele unui animal.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor, Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” ofera marti, 4 octombrie 2016, acces gratuit in cadrul expozitiei permanente, tuturor vizitatorilor care poarta numele unui animal, se arata pe pagina de Facebook a Muzeului Antipa.

Ziua Mondiala a Animalelor a luat nastere in anul 1931, in urma conventiei ecologistilor din Florenta si a avut ca scop atragerea atentiei asupra cresterii alarmante a numarului speciilor de animale pe cale de disparitie. In prezent, aceasta zi are menirea de a recunoaste rolul important ocupat de animale atat in natura, cat si in viata oamenilor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.