Victor Ponta a reactionat dupa anuntul ministrului Apararii potrivit caruia Romania a achizitionat sase avioane F16 si tara noastra va mai cumpara si aparate de zbor F-35, laudandu-se ca cele sase aparate de lupta au fost luate in mandatul sau, scrie stiripesurse.ro.

"Iar se lauda noii guvernanti cu ce am achizitionat noi in 2013; si ii lauda pe pilotii pregatiti de noi in 2014-2015

- foarte bine , oricum nu am intalnit pe nimeni care sa se laude atata cu ce au facut altii fara ca ei sa faca nimic - ZERO

Update - tocmai m-a corectat cineva si mi-a spus ca o sa achizitioneze si ei ceva important pana in 2019 : un avion confortabil pt Dl Iohannis

- dar oare in 2016 s-a facut ceva pentru modernizarea Armatei Romane? S-au facut demersuri pentru a doua escadrila de F16 - NU? S-au modenizat cele doua Fregate cumparate de Guvernul "Nastase" in 2013 - NU? S-au lansat programele de imbunatatire ale capacitatii terestre - NU? S-a alocat 2% din PIB cat se lauda Domnul Iohannis pe la intalnirile internationale - NU?", scrie Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.