Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru inceputul lunii octombrie. In regiunile estice, sud-estice, precum si in zonele depresionare, cerul va prezenta unele innorari si la inceputul, dar mai ales la sfarsitul intervalului, local va fi ceata, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citat de Mediafax.

Sambata

In tara, cerul va fi variabil, mai mult senin seara si noaptea, iar ceata se va forma izolat. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 27 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 3 grade in estul Transilvaniei si 16 grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, dar noaptea va creste probabilitatea de formare a cetii sau a norilor josi. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade, iar cea minima va fi de 10...12 grade.

Duminica

Vremea se va mentine mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate spre seara si noaptea, cand vor fi averse, insotite trecator de descarcari electrice si posibil de intensificari de scurta durata ale vantului, local in jumatatea de vest a tarii si la munte si doar izolat, in restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 28 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre 6 si 16 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, in zonele joase de relief din est si sud-est va fi ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.