Un barbat a fost ranit, vineri dimineata, in urma exploziei unei butelii intr-un bloc din Medgidia, victima fiind transportata la spital cu arsuri pe 30 la suta din suprafata corporala. Din primele informatii, deflagratia s-a produs din cauza unei acumulari de gaze si a afectat 13 garsoniere.

Explozia s-a produs in jurul orei 7.15, intr-un bloc de garsoniere de pe strada Plevnei, numarul 5, din Medgidia.

Potrivit reprezentantilor ISU Dobrogea, deflagratia a fost urmata de un incendiu, la fata locului intervenind doua autospeciale de la Detasamentului de pompieri din Medgidia, scrie News.ro.

Explozia a avut loc in garsoniera unui barbat, care, potrivit reprezententantilor Serviciului de Ambulanta, a suferit arsuri de gradele I si II pe 30 la suta din suprafata corporala si a fost transportat la Spitalul Medgidia pentru ingrijiri medicale.

Din primele informatii primite de la pompieri, in garsoniera barbatului a explodat o butelie, din cauza unei acumulari de gaze, deflagratia afectand, in total, 13 locuinte.

Cei aproximativ 80 de locatari ai blocului au iesit singuri din case dupa producerea exploziei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.