Premierul Dacian Ciolos a scris un mesaj pe Facebook despre regretatul artist Ioan Gyuri Pascu care si-a pierdut viata in aceasta dimineata.
"Mi-ar fi foarte greu sa imi imaginez astazi momentul de cotitura al anilor 90 fara satira politica, umorul, subtilitatea si energia Grupului Divertis, asupra caruia Ioan Gyuri Pascu si-a pus amprenta originalitatii si sensibilitatii, cu curajul si dezinvoltura izvorate din bunul simt si profunzimea cu care intelegea vremurile. Talentul si popularitatea sa au crescut in timp si au devenit mai puternice prin ideile promovate, conturand un profil in care se regasesc multi din cei ai generatiei noastre. Ioan Gyuri Pascu a fost un artist complet – actor creativ si muzician inspirat, om al cuvantului vorbit si scris, spontan si profund spiritual – si astfel ne va ramane in amintire. Condoleante familiei si prietenilor! Drum Bun, Gyuri", a scris premierul pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.