Aproape 20.000 de persoane au vizitat magazinul in prima zi, iar peste 1.300 au asteptat de la 10 dimineata ca portile magazinului sa se deschida

Sambata, 3 septembrie, la 10 dimineata fix, in noul mall ParkLake, Yannis Argyriou, Director de Operatiuni al companiei Teren Management Europe, alaturi de Ingo Nissen, GM al Sierra Developments Romania si de faimoasa actrita si bloggerita de lifestyle si fashion Dana Rogoz, au taiat panglica galbena iconica a celei mai noi si incintante destinatii de shopping din Bucuresti: magazinul Forever 21. Lansarea magazinului in Romania este parte a strategiei de extindere in 9 tari din Europa a companiei Teren Management Europe, francizorul exclusiv al brandului Forever 21.

In ziua deschiderii magazinului, clientii s-au putut bucura de un maraton de DJ set de aproape 12 ore care a adaugat ritm cumparaturilor si de prezenta gazdei evenimentului, Dana Rogoz, care le-a oferit multe surprize si a intretinut atmosfera. S-au alaturat distractiei si fanii brandului, vedeta Laura Cosoi si bloggerul Ovidiu Muresanu, care au vizitat magazinul si au recomandat outfituri cu stil.

Potrivit unui comunicat remis 9am, in timpul weekendului, mii de oameni au vizitat magazinul si au experimentat atmosfera unica de shopping pe care o ofera brandul Forever 21. Cele mai populare colectii au fost Forever 21 Active, Denim Collection, Boho girl, colectia de lenjerie si cea pentru barbati, venite direct de pe catwalk in magazine, inspirate de street style, cu haine facute din materiale de calitate superioara, la preturi accesibile. De asemenea, accesoriile luxuriante si gentile, care sunt un trademark pentru Forever 21, au fost foarte solicitate.

Magazinul Forever 21 din Bucuresti ofera mult mai mult decat shopping – este o experienta a tuturor simturilor care cuprinde un design exclusiv, muzica, entertainment si, desigur, optiuni de moda irezistibile. Lansarea brandului si a primului magazin Forever 21 in Bucuresti imbogateste scena modei locale cu oferte exclusiviste la preturi exceptionale.

Citeste si:
Outdoorz Fest: O combinație perfectă între muzică, distracție,...
Outdoorz Fest: O combinație...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.