Un copil din Iasi in varsta de opt ani a ajuns la spital cu arsuri grave dupa ce a alunecat si a cazut in acid sulfuric, substanta fiind aruncata de locatarii deranjati ca oamenii fara adapost se aduna in zona respectiva. Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Incidentul s-a petrecut duminica seara, in gangul dintre doua blocuri situate in cartierul iesean Nicolina.

Copilul a trecut prin gangul respectiv, a alunecat si a cazut in acid sulfuric, substanta fiind aruncata intentionat de locatarii deranjati ca oamenii fara adapost se aduna in acea zona.

Baiatul a fost transportat in stare grava la Spitalul de Copii ”Sfanta Maria” din Iasi, el prezentand arsuri pe maini si pe cap.

”Este internat in sectia Arsi, starea lui este stabila. A suferit o arsura chimica, dar nu este necesar transportul lui catre spitalul de specialitate din Capitala, il putem trata fara probleme la Iasi”, a declarat pentru News.ro, managerul spitalului de copii din Iasi, medicul Radu Terinte.

Politia a deschis dosar penal in acest caz, pentru vatamare corporala din culpa.

”Am fost sesizati de catre tatal copilului. Avem deja un cerc de suspecti, urmeaza sa identificam persoana care a aruncat substanta respectiva”, a declarat pentru News.ro, purtatorul de cuvant al Politiei Judetului Iasi, Anca Vajiac.

O echipa de pompierii s-a deplasat la locul unde s-a produs incidentul, pentru a curata perimetrul in care a fost imprastiata substanta toxica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.