Prima reactie a fostului presedinte Traian Basescu dupa divortul mezinei familiei a fost intr-o interventie televizata la Romania Tv.

Fostul presedinte a spus ca este "mahnit": "Fiica mea traieste o drama", a spus Basescu, potrivit Gandul.

Astfel, Basescu a intrat in direct, amenintand avocatul Bogdan Barbuceanu invitat in platou ca il va da in judecata pentru afirmatii false legate de nunta fiicei sale, noteaza romaniatv.net.

"Il voi da in judecata. Vom avea proces. Si-a permis sa spuna ca marea majoritate a invitatilor la nunta fiicei mele sunt penali. Vreau sa ii spun acestui avocat ca in baza declaratiilor pe care le-a facut va avea un proces cu mine. Isi permite sa spuna despre 800 de oameni ca sunt penali. (...) Atunci nu mai mintiti. Mi-as putea imagina si eu ca dumneavoastra aveti probleme deosebite. Si veti avea probleme cu mine. Va asigur. Va dau in judecata. Va chem in instanta
", a declarat Traian Basescu, citat de stiripesurse.ro.

Fiica fostului presedinte Elena Basescu a divortat de Bogdan Ionescu, dupa patru ani de la nunta. Cei doi au impreuna doi copii si au decis sa aiba custodie comuna, fara restrictii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.