Un barbat de 34 de ani este cercetat de Politia Ilfov pentru vatamare corporala, dupa ce a nimerit, cu o sageata pe care a tras-o cu arcul intr-un parc de distractii, o femeie care se afla la terasa, in comuna Cernica. Victima a fost operata de urgenta la Spitalul Pantelimon din Capitala.

Un barbat a sunat, vineri dupa-amiaza, la 112, anuntand ca prietena lui a fost strapunsa de o sageata, in timp ce se aflau la o terasa in comuna Cernica din judetul Ilfov, a declarat, pentru News.ro, Claudia Burada, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov.

"S-a intamplat ieri (vineri, n.r.) in jurul orei 15.30. S-a sunat pe 112, iar politistii de la Pantelimon s-au dus acolo. A fost identificat un barbat de 34 de ani, este cercetat acum pentru vatamare corporala din culpa. Nu era la tir. Acolo este un poligon, un parc de distractii sa-i spunem, unde s-a tras cu arcul. Nu este vorba despre un poligon care sa necesite autorizarea politiei. Barbatul a ratat tinta, iar sageata a nimerit aceasta femeie. S-a intocmit dosar penal, iar barbatul a fost audiat. El este cercetat in stare de libertate",
a spus Claudia Burada.

Purtatorul de cuvant al IJP Ilfov a precizat ca Politia nu face nicio ancheta legata de administratorul parcului de distractii.

Orice alta traiectorie a sagetii care a lovit-o pe o femeie care se afla la terasa, in comuna Cernica, ar fi provocat leziuni grave, a declarat, sambata, un medic de la Spitalul Pantelimon din Capitala, unde pacienta a fost operata de urgenta, fiind acum in afara oricarui pericol.

"Nu au fost leziuni foarte grave, orice fel de alta traiectorie ar fi dus insa la leziuni de pleura, de rinichi. Cred ca sageata avea o jumatate de metru, era de fibra de sticla si avea varf de plumb infiletat. Forta sagetii a fost foarte mare, pentru ca varful bont a reusit sa penetreze corpul", a spus medicul de la Spitalul Sfantul Pantelimon, precizand ca este prima data in cariera sa cand a intalnit un astfel de caz.

Doctorul a mai spus ca femeia este acum stabila hemodinamic, fiind in afara oricarui pericol.

Citeste si:
Terasa din Costinești, redeschisă imediat după controlul ANPC
Terasă închisă de ANPC,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.