Universitatea din Bucuresti demareaza sambata, 3 septembrie, inscrierile pentru a doua sesiune de admitere la facultate, transmite Mediafax.

A doua sesiune de admitere la studiile de licenta si masterat de la Universitatea din Bucuresti incepe sambata, 3 septembrie, se arata intr-un comunicat de presa.

Data limita pentru inscrierea la facultatile Universitatii din Bucuresti este duminica, 11 septembrie 2016, iar examenele de admitere se organizeaza in perioada 14 - 19 septembrie 2016.

Data limita de afisare a rezultatelor este 23 septembrie 2016. Taxele de inscriere variaza intre 330 de lei (Facultatea de Drept) si 80 de lei (Facultatea de Fizica).

Numarul total de locuri pentru sesiunea din septembrie 2016 alocat programelor de studii de licenta la nivelul Universitatii din Bucuresti este de 348 de locuri la buget si aproximativ 1500 de locuri la taxa.

De asemenea, pentru sesiunea de toamna a admiterii 2016 la studii universitare de masterat, Universitatea din Bucuresti pune la dispozitia candidatilor un numar aproximativ de 1100 de locuri la buget si 1000 de locuri la taxa, scrie HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.