Joi seara, in prima zi a lunii septembrie, cei mai in voga artisti, prezentatori TV, trendsetteri, precum si cei mai populari bloggeri de fashion si reprezentanti mass-media, au avut acces, in exclusivitate, printr-un eveniment VIP surprinzator, in primul magazin Forever 21 din Bucuresti, amplasat in noul centru comercial ParkLake.

Cunoscutii cantareti si actori Dorian Popa, Giulia Anghelescu si Nicole Cherry sau prezentatorii TV Andreea Esca, Eli Roman, Paula Rusu si Andrei Nourescu sunt doar o parte dintre vedetele care au participat la eveniment si au avut acces in cea mai noua destinatie de shopping din Bucuresti. Printre invitatii speciali s-au numarat si actrita Laura Cosoi sau bloggeritele de fashion Fabulous Muses - Alina Tanasa si Diana Enciu.

„Suntem foarte entuziasmati sa sarbatorim, alaturi de voi, deschiderea magazinului Forever 21 intr-un oras atat de frumos precum este orasul Bucuresti. Forever 21 nu este doar un brand, ci reprezinta o noua filosofie de fashion si shopping”, a declarat Alexandros Doukas, CEO Teren Management Europe, francizat exclusiv al brand-ului Forever 21 in Europa Centrala si de Est, in deschiderea evenimentului. „Cool, fresh, trendy, autentic si accesibil – acesta este Forever 21”, a adaugat Alexandros Doukas – si aceasta a fost si atmosfera la petrecerea VIP de joi seara. Invitatii s-au bucurat de o experienta unica de fashion, oferita de brand-ul Forever 21.

Dana Rogoz a fost gazda evenimentului si a impartasit cu invitatii entuziasmul sau privind lansarea brand-ului si deschiderea magazinului in Bucuresti, in timp ce DJ-ul a animat atmosfera cu muzica antrenanta. Mai mult, invitatii au avut ocazia sa se bucure de o prezentare de moda cu tinute memorabile, alcatuite exclusiv din piese vestimentare Forever 21.

Evenimentul dedicat vedetelor si jurnalistilor, care a avut loc joi seara, a fost doar inceputul. In curand, oricine va avea ocazia sa participe la experienta unica de shopping Forever 21.

Potrivit unui comunicat remis 9am, marea deschidere a magazinului Forever 21 va avea loc sambata, 3 septembrie, la ora 10:00 dimineata, sub forma unui eveniment de fashion, cu muzica si surprize pentru primii clienti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.