Cum a reactionat politistul Marian Godina dupa ce ministrul Administratiei si Internelor, Petre Toba, pentru care DNA a cerut inceperea urmaririi penale pentru favorizarea faptuitorului in dosarul DIPI, a demisionat, "pentru a evita implicarea Ministerului Afacerilor Interne intr-un scandal public in prag de alegeri".

Aceasta decizie nu pare sa-l fi impresionat pe politistul devenit celebru, Marian Godina, care a postat un comentariu pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, scrie antena3.ro.

"Ce de lucruri faine ati facut!!! Numai reusite. Daca va intereseaza parerea unui agent, direct din strada, va spun eu ce am simtit: nimic! Cred ca singurul lucru bun al mandatului l-ati facut astazi. Sa traiti!" a scris Marian Godina la postarea in care Petre Toba isi anunta demisia din functia de ministru de Interne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.