Editia de toamna a programului "Litoralul pentru Toti" debuteaza joi, 1 septembrie. Inceapnd de astazi tarifele sunt mai mici, iar turistilor le sunt oferite vouchere pentru atractii.

"Ca si la editia de vara, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara: Litoralul pentru toti - varianta All Inclusive, care asigura toate cele 3 mese - servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja", se arata intr-un comunicat remis de Asociatia Litoral-Delta Dunarii (ALDD) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).

Pentru sudul litoralului, respectiv statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, tarifele sunt chiar mai mici fata de nordul litoralului romanesc.

"Ne asteptam la un numar de turisti mai mare in acest an, fata de editiile anterioare, intrucat acest sezon este unul de record in vanzari si imagine pozitiva, comparativ cu ultimii ani.", a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii citata de Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.