Procurorii din Neamt au deschis o ancheta pentru omor dupa ce un bodyguard a fost batut intr-un bar din orasul Roznov, murind la scurt timp. In urma vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, anchetatorii au stabilit ca victima a primit peste 160 de lovituri de bata, fiind lovit de un barbat din local timp de aproximativ 22 de minute.

Incidentul s-a petrecut intr-un bar din orasul Roznov, judetul Neamt, in noaptea de duminica spre luni. Potrivit anchetatorilor, un tanar in varsta de 24 de ani l-a lovit cu violenta pe bodyguard, in urma unui conflict spontan, provocat de victima.

”A fost retinut initial si ulterior arestata o persoana, Manole Constantin Madalin, pentru savarsirea infractiunii de omor. S-a retinut ca la 29.08.2016, in jurul orei 2.00, se afla intr-un bar din Roznov, unde a avut loc un incident provocat de catre victima, care a degenerat, Inculpatul a luat un obiect contondent din curtea barului si a lovit in mod repetat victima peste picioare si peste cap”, a declarat, joi, pentru News.ro, purtatorul de cuvant Parchetul Tribunalului Neamt, Virgil Cornea.

Conform anchetatorilor, bodyguard-ul, in varsta de 31 de ani, a fost lovit de peste 160 de ori, timp de aproximativ 22 de minute, scrie News.ro.

”Potrivit materialului probator, respectiv imaginile de pe camerele de supraveghere, inculpatul a lovit victima in mod repetat, cu intensitate deosebita, timp de aproximativ 22 de minute”, a mai spus Virgil Cornea.

Conflictul a fost aplanat la un moment dat, iar victima a plecat spre casa cu masina. Anchetatorii spun ca barbatul a reusit sa conduca aproximativ trei kilometri, apoi a oprit deoarece i s-a facut rau, iar la scurt timp a murit.

”Dupa ce conflictul a incetat, victima s-a urcat in masina cu intentia de a pleca spre casa, dar ulterior a oprit masina pentru ca i s-a facut rau si a murit. Moartea a fost urmare a socului traumatic si hemoragic”, a mai afirmat purtatorului de cuvant al Parchetului Tribunalului Neamt.

In masina cu victima ar mai fi fost o persoana, care a sunat la 112.

Conform procurorilor, in scandal ar mai fi fost implicata o alta persoana, care la randul ei a fost agresata, dar inca se mai fac cercetari pentru a se stabili cu exactitate incadrarea juridica in cazul acesteia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.