Social 25 August 2016 13:45
Oscar Wilde definea sarcasmul drept "cea mai inalta forma de inteligenta". In plus cercetatorii de la Harvard si Universitatea din Columbia au corelat sarcasmul cu inteligenta si creativitatea, intrucat presuspune un efort elaborat de gandire, permite deschiderea mintii pentru alte orizonturile, sarcasmul deschizand noi usi pentru gandirea abstracta, noteaza lifehack.org. Asadar iata cele 10 motive pentru care femeile iubesc sarcasmul.

1. Te ajuta sa cunosti oamenii exact asa cum sunt, caci a empatiza cu emotia persoanelor din jurul tau implica intelegerea modului de gandire al oamenilor, implicit a sarcasmului.

2. Sarcasmul constiruie un semn al inteligentei, caci implica gandire abstracta, un raspuns codat, care sa contina ata putin ironie cat si o nota umotistica.

3. Femeile sarcastice rezolva cu usurinta problemele, caci ideile potrivite survin mereu la momentul adecvat, noteaza one.ro.

4. Femeile sarcastice comunica mai eficient

5. Femeile sarcastice nu se lasa ranite, caci aleg sa nu puna totul la suflet si sa blocheze comentariile rautacioase care le vizeaza.

6. Sarcasmul este util pentru sanatatea mentala

7. O femeie sarcastica ii poate face pe cei din jur sa devina mai inteligenti, devenind o influenta asupra creierelor altor persoane.

8. Femeile sarcastice pot dobori orice persoana cu un singur cuvant, caci intr-un razboi al ideilor si cuvintelor, o femeie sarcastica nu are pereche, scrie descopera.ro.

9. O femeie sarcastica este o persoana a extremelor, caci te poate si insulta oricand, dar in acelasi timp, te poate face sa razi.

10. Femeile sarcastice sunt inconjurate de prieteni care le iubesc


Sursa foto: pixabay.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.