Social 25 August 2016 12:10
Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, si omologul sau din Kuweit, All Saleh Al Omair, au fost raniti intr-un accident rutier care a avut loc joi, pe DN 21, la iesirea din municipiul Slobozia, spre Braila. In accident a fost ranita si o a treia persoana, toti trei fiind transportati la Spitalul Judetean din Slobozia, potrivit unor surse din Politie.

Accidentul a avut loc in jurul orei 11.00, la iesirea din municipiul Slobozia spre Braila, au declarat surse din Politie pentru News.ro.

In urma accidentului, Achim Irimescu, omologul sau kuweitian, All Saleh Al Omair, si o a treia persoana au fost raniti usor, fiind transportati la Spitalul Judetean Urgenta din Slobozia, au mai precizat aceleasi surse. Potrivit acestora, cea de a treia persoana ranita este traducatoarea delegatiei

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Ialomita, Andreea Loghin, a declarat pentru News.ro ca politistii nu au stabilit modul in care s-a produs accidentul si nici cauzele acestuia. O echipa complexa din cadrul IPJ Ialomita, aflandu-se la fata locului pentru cercetari.

O delegatie din Kuweit condusa de ministrul Lucrarilor Publice, Agriculturii si Relatiilor cu Parlamentul,Ali Saleh Al Omair se afla in vizita oficiala in Romania in perioada 23-27 august. La momentul producerii accidentului, cei doi oficiali mergeau la Buzau, unde ar fi urmat sa viziteze o fabrica procesatoare de fructe si legume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.