Social 25 August 2016 10:45
In urma cutremurului devastator din Italia, copresedintele PNL Alina Gorghiu, a transmis un mesaj de solidaritate cu Italia, exprimandu-si in acelasi timp speranta ca autoritatile romane vor reflecta asupra modului in care poate fi evitata o tragedie, in cazul in care ar avea loc un cutremur puternic in Romania, relateaza romanialibera.ro.
"Sa fim alaturi de Italia, tara atat de greu incercata de dezastrul natural de noaptea trecuta. Am aflat cu tristete de numarul mare de victime, intre care, din pacate, este confirmat pana acum si un cetatean roman. In Italia, numerosi cetateni de-ai nostri au gasit o a doua casa. Intr-un moment atat de greu pentru poporul italian, gandurile noastre de solidaritate se indreapta catre toate familiile indoliate si catre toti cei care sufera de pe urma teribilului seism. E un moment nefericit, dar poate, in sfarsit, autoritatile din Romania vor reflecta mai mult la cum putem evita o tragedie, in cazul unui seism mai puternic pe teritoriul tarii noastre", a scris Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.