Social 19 August 2016 13:00
Victor Ponta lanseaza un atac la adresa site-ului Euractiv, catalogand drept minciuna grosolana stirea postata, joi, potrivit careia SUA au inceput transferul de arme nucleare stationate in Turcia spre Romania, pe fondul deteriorarii relatiilor dintre Washington si Ankara, informatie dezmintita cu fermitate si de MAE roman, scrie antena3.ro.

Revenind uletrior cu o alta postare pe pagina de Facebook, fostul premier a declarat ca si-a dat seama cine se afla in spatele site-ului Euractiv.

"Putem sa ii rugam pe cei de la 'Euroactiv' sa ne spuna unde sunt acum in vacanta Dl. Ciolos si Dl. Iohannis?! Ca anul trecut erau pe urmele mele! Sau nu au primit inca ordin de la Moscova?!

Azi am inteles si eu cine sunt Euractiv! Cei care ma urmareau pe mine in vacanta anul trecut acum baga 'bombe rusesti' de presa in Romania - ca se muta armele nucleare din Turcia la noi (ceea ce nu e doar o minciuna, dar si o mare provocare si chiar o amenintare la adresa securitatii nationale a tarii noastre).

Bravo tovarasi!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.