Social 17 August 2016 18:00
Cu toate ca multi ar spune “suntem abia in luna august”, mai sunt doar 4 luni din 2016. Rezervarile pentru Targuri si Piete de CRACIUN au inceput in forta anul acesta.

Potrivit unui comunicat remis 9am, cunoastem cele mai mari cresteri din ultimii 4 ani, dovada ca economia se misca si in aceasta directie, tot mai multi romani alocandu-si o vacanta cu acest specific. Castane coapte, turta dulce, vin fiert, cartofi copti, mere trase in ciocolata, figurine de martipan, nuci glazurate. Casute de lemn ornate cu ghirlande, coruri de copii care canta colinde, bradul urias, impodobit in mijlocul pietei. Doar o parte din farmecul unei Piete de Craciun.

“Cele mai cautate si dorite programe sunt pentru PRAGA, Koln, VIENA, BERLIN, Bratislava, PARIS, Barcelona dar si tururile Pietelor de Craciun din Austria sau Bavaria. Pentru care exista variante de transport cu AVION precum si circuite cu autocar. Tarifele sunt cuprinse intre 199 de Euro si 599 de euro/persoana si difera semnificativ in functie de destinatie, modul de transport, numarul de zile, targurile de Craciun incluse in program, etc” reiese din datele agentiei Fortuna Business Travel din Bucuresti.



“Continuand cu acelasi ton al sarbatorilor de iarna care incet-incet bat la usa putem mentiona 2 programe cu foarte mare cautare la turistii romani. Primul este pachetul de CRACIUN in LAPONIA, cea mai dorita vacanta a anului pentru care avem zbor direct si foarte multe surprize si beneficii incluse. Avionul este deja plin pe jumatate, in octombrie-noiembrie nemaifiind locuri disponibile. Pentru vacanta de Craciun in Laponia tarifele incep de la 1350 euro de persoana si sunt diferentiate in functie de adult/copil. Pretul nu este tocmai mic, dar cu toate acestea se vinde extrem de bine, fiind ceva UNIC, o vacanta de care doar atunci si acolo te poti bucura impreuna cu cei mici si familia” se arata in comunicatul Fortuna Business Travel.

“Mentionam si pachetul de Craciun in ISRAEL, la ieslea din Bethleem de la 699 euro/persoana, avion, 5 nopti, tarif final cu taxe aeroport incluse. Se pare ca efectele consumului tot mai crescut din economie se vad si in vacantelor romanilor care au reinceput sa calatoreasca tot mai variat si mai des. Amintim ca locurile disponibile pentru toate pachetele de Targuri si Vacante de CRACIUN si Craciun 2016 sunt limitate asa ca pentru a prinde locuri sigure trebuie sa facem rezervare cu cateva luni inainte. Iar momentul potrivit este acum. Drumuri bune sa aveti, experiente memorabile si sa ne bucuram de lunile ramase din acest an” transmit reprezentantii Fortuna Business TRAVEL.

Citeste si:
Theo Rose a terminat filmările pentru Clanul: „Din august mă...
Theo Rose a terminat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.