Social 12 August 2016 10:45
Circulatia rutiera va fi restrictionata, sambata, pe mai multe strazi din centrul Capitalei, pentru funeraliile Reginei Ana.

Restrictiile, care vizeaza zona Calea Victoriei si traseul de deplasare a cortegiului funerar, intra in vigoare incepand cu ora 0.00. Traficul rutier va fi restrictionat intre orele 00.00 si 08.00, pe Calea Victoriei intre Strada C.A. Rosetti si Aleea Kretzulescu, pe Strada Dem. I. Dobrescu, precum si pe strazile care acced in acestea.

De asemenea, intre orele 08.00 si 14.00, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Calea Victoriei, intre Piata Victoriei si Strada Ion Campineanu, precum si pe strazile care acced in acest tronson, gradual in functie de numarul participantior la funeralii, informeaza News.ro.

Incepand cu orele 11.30, circulatia rutiera va fi restrictionata pe sensul de deplasare a cortegiului funerar: Strada Dem. I. Dobrescu - Bulevardul Gheorghe Magheru - Bulevardul Lascar Catargiu - Piata Victoriei - Bulevardul Aviatorilor - Piata Charles de Gaulle - Bulevardul Maresal Constantin Prezan - Arcul de Triumf - Bulevardul Alexandru Constantinescu - Bulevardul Ion Mihalache - Calea Grivitei - Soseaua Chitila - DN 7.

Totodata, traficul pietonal va fi restrictionat sambata, incepand cu orele 00.00 pe trotuarul aferent Muzeului National de Arta a Romaniei de pe Strada Stirbei Voda si Calea Victoriei, pana in dreptul Bisericii Kretzulescu.

Rutele ocolitoare recomandate de politisti sunt:

- Piata Victoriei - Bulevardul Lascar Catargiu - Piata Romana - Piata Universitatii;

- Piata Victoriei - Calea Buzesti - Strada Berzei - Strada Vasile Parvan - Splaiul Independentei.

Sambata, la ora 10.55, sicriul cu corpul neinsufletit al Reginei Ana va fi asezat pe un catafalc in Piata Palatului Regal, moment in care vor suna clopotele bisericilor ortodoxe din imprejurimi si de la Catedrala romano-catolica “Sfantul Iosif”.

La ora 15.00 va avea loc slujba de inmormantare a Reginei Ana in Pronaosul Noii Catedrale de la Curtea de Arges.

Citeste si:
Cu ce te poți deplasa eficient într-un oraș aglomerat: Top 5...
Cu ce te poți deplasa...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.