Social 10 August 2016 12:00
Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de vopsele de la marginea localitatii Lumina din judetul Constanta.Sase autospeciale ISU au ajuns la fata locului.

Flacarile s-au intins pe sute de metri patrati, iar in depozit se afla materiale inflamabile: mase plastice, pesticide, vopsele, scrie digi24.ro.

La fata locului sunt 6 autospeciale de stingere si un vehicul CRBN, potrivit publicatiei Cuget Liber, citata de stirileprotv.ro. Autospeciala de cercetare CBRN este destinata interventiei in cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice si radiologice si pentru decontaminarea personalului de interventie si a celui afectat.

Fumul negru si flacarile inalte care ating doi metri sunt vizibile de la distante de zeci de kilometri. Perimetrul depozitului este pazit de jandarmi. Acestia interzic accesul in zona, noteaza evz.ro.

Zeci de pompieri cu sase autospeciale intervin de mai bine de doua ore pentru a stinge flacarile.

De asemenea, in zona au fost dislocate si trei ambulante SAJ la incendiu, potrivit zf.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.