Social 10 August 2016 11:30
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, marti, ca inca nu a facut plangere impotriva fostului premier Victor Ponta, dar in zilele urmatoare va depune o cerere prin care il va chema in instanta pentru a proba acuzatiile de trafic de influenta facute la adresa ei pe Facebook, relateaza ziare.com.

Ministrul justitiei a specificat, marti seara, la Realitatea TV, ca in institutia pe care o conduce a gasit numeroase restante care i se datoreaza tocmai fostului premier, scrie digi24.ro.

Intrebata de ce crede ca este atat de des atacata de Ponta, Pruna a precizat ca nu a luat in nume personal atacurile fostului premier la adresa ei, insa in cateva zile va depune in instanta o cerere de chemare in judecata a politicianului, noteaza stirpesurse.ro. "Cred ca atacul in ce ma priveste este atacul care ar fi fost inevitabil impotriva oricarui ministru al Justitiei, deci o iau nu neaparat ca pe un atac la persoana, ci ca pe un atac la portofoliu. Suntem intr-o perioada destul de complicata, lupta impotriva coruptiei da rezultate si dintr-odata descoperim ca justitia poate ca a devenit prea independenta in aceasta tara", a declarat ministrul Justitiei.

Razboi pe Facebook

Dupa ce fostul premier ar fi numit-o "stalinista", Raluca Pruna a anuntat ca il va da in judecata pe Victor Ponta: "Un tip pe nume VV Ponta ma face stalinista. Din nou, a suta oara. Mai bate campii si cum ca as fi membru ISIS. Am predat filosofie politica, nu voi zabovi: l-as fi pus sa repete anul. Pentru delir ideologic. Suntem insa in alt joc si el e (inca) in politica mare. Il anunt public - ca avocat intrat pe bune in profesie, ca pentru toate calomniile il voi invita de azi inainte sa probeze in instanta astfel de afirmatii. Poate isi ia un avocat neintrat pe usa din dos in barou, ca argumentele formulate de unul singur nu conving oameni rationali, care au silogismul acasa si care cunosc rigorile legii. Pe cei multi, scarbiti de cum sunteti reprezentati, de aici si de aiurea de prin exilul global, va invit la reflectie: nu cumva meritam mai mult decat un rebut intelectual de acest tip?! Hai sa dam delete, putem, e o chestie utilitarista (pt VV Ponta, asta e o chestie legata de numar, va explic gratis)", a scris Raluca Pruna pe Facebook.

Aceasta reactie a survenit dupa ce Victor Ponta a scris tot pe pagina sa de Facebook, ca post sciptum la o postare in care fostul premier felicita primarul general al Capitalei pentru decizia de a denumi o piata cu numele actorului Radu Beligan: "cand o sa facem un Memorial al Crimelor Securitatii si Stalinismului (plus Basismului) in Romania putem avea acolo si incaperi cu numele 'Monica Macovei' si 'Raluca Pruna'! Merita tovarasele sa nu le uitam ca sa nu repetam ororile acestora!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.