Social 7 August 2016 14:40
Politistii au facut razii in 12 cluburi de pe litoral sambata noapte, fiind aplicate amenzi in valoare de peste 106.000 de lei si constatate infractiuni de evaziune fiscala si trafic de droguri.

„Noaptea trecuta, politistii au descins in 12 cluburi din judetul Constanta, pentru prevenirea faptelor antisociale si verificarea legalitatii activitatilor economice. De asemenea, in ultimele doua zile, Politia Romana a organizat o actiune, la nivel national, in cluburi si baruri, pentru prevenirea si combaterea activitatilor infractionale. Au fost constatate aproape 400 de infractiuni si au fost aplicate peste 8.300 de sanctiuni contraventionale”, arata Politia Romana.

Cluburile vizate de actiunea politiei pe litoral sunt si cele mai populare in randul turistilor: Fratelli, Le GaGa, Loft, Kudos, Breeze, Oppa, Ego, Luv, Crazy Beach, Bio Bio, Tapo si Castel, arata surse din cadrul Politiei Romane. Neregulile descoperite aici de politistii au dus la deschiderea a trei dosare penale, dintre care doua pentru evaziune fiscala si unul pentru infractiuni la legislatia pentru combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. De asemenea, politistii au ridicat si 108.000 de lei si au aplicat 5 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 106.000 de lei, precizeaza News.ro.

„De asemenea, in perioada 5 - 6 august a.c., Politia Romana a organizat o actiune, la nivel national, in zona cluburilor si barurilor, pentru prevenirea si combaterea activitatilor infractionale. (...) Astfel, in cadrul actiunii au fost efectuate 1.180 de actiuni si controale, dintre care 872 in domeniul ordinii publice si 308 pe linie de investigatii criminale. In urma actiunii, au fost constatate 394 de infractiuni, dintre care 168 de natura judiciara si 226 de alta natura, iar 26 de persoane au fost retinute sau arestate”, mai arata Politia Romana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.