Social 7 August 2016 11:20
Regina Ana va avea parte la funeralii atat de ceremonii religioase ortodoxe, cat si catolice. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi adus in Romania, cu avionul, de fiica cea mica a reginei, Principesa Maria, si de avocatul Casei Regale. Nu este interzisa participarea la funeralii niciunui membru al familiei.

Sicriul cu trupul Reginei Ana va fi adus cu o aeronava Tarom care va ateriza pe aeroportul Henri Coanda, marti, 9 august, la ora 15:15. Principesa Maria, fiica cea mica a Majestatilor Lor, si avocatul Casei Regale se vor ocupa de transport.

Sicriul cu trupul neinsufletit al Reginei Ana se afla in continuare la capela din orasul Morges, unde vor mai merge in acest weekend sa se reculeaga si prieteni ai Casei Regale.

Avocatul Ioan Luca Vlad si Constanta Iorga s-au ocupat de organizarea ceremoniilor din Elvetia. Constanta Iorga e asistenta personala a Majestatii Sale Regele Mihai si e alaturi de cuplul regal de 15 ani. Ioan Luca Vlad a cunoscut-o pe Regina cand era copil, la expozitia tatalui sau, sculptorul Aurel Vlad, autorul lucrarii din curtea memorialului de la Sighet. Luca Vlad retraieste amintirile pastrate cu sfintenie despre Regina Ana.

Majestatea Sa suporta cu greu despartirea de Regina Ana care i-a fost alaturi 68 de ani. Doreste sa participe la funeraliile din Romania si va veni, daca nu se va simti slabit.

Irina, cea de-a treia fiica a Majestatilor Lor, a anuntat pe site-uri de socializare ca, din motive personale, nu va participa. E asteptat insa in Romania nepotul Reginei, Nicolae. Chiar daca i s-a retras titlul de principe, este membru al familiei si va sta alaturi de rudele sale regale, relateaza TVR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.