Social 6 August 2016 13:20
Douazeci de persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident produs pe DN 7, in judetul Hunedoara, dupa ce un microbuz in care aflau 14 fotbalisti ai unei echipe locale de fotbal s-a ciocnit cu un microbuz de transport marfa, relateaza HotNews.

Accidentul a avut loc DN 7, la iesirea din localitatea Vetel catre Ilia, in judetul Hunedoara, dupa ce un sofer de 39 de ani, care conducea un microbuz de transport marfa dinspre Arad catre Deva a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un microbuz condus de un hunedorean de 65 de ani, potrivit Politiei Judetene Hunedoara.

In microbuzul care circula regulamentar se aflau 14 fotbalisti ai unei echipe locale de fotbal, cu varste cuprinse intre 17 si 26 de ani. Acestia mergeau la un meci de fotbal, in localitatea Ilia.

In urma accidentului, cei 14 fotbalisti au fost transportati la spital.

Politistii au intocmit dosar penal in acest caz.

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca in acest accident 20 de persoane au fost ranite, 13 dintre acestea fiind transportate la spitalul din Deva, iar sapte la spitalul din Hunedoara.

El a precizat ca printre raniti se afla un minor, iar o persoana este in stare mai grava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.