Social 5 August 2016 12:15
Regele Mihai a lipsit de la ceremoniile organizate de Casa Regala la Morges, in Elvetia, in memoria Reginei Ana, care a decedat pe 1 august.

Un membru al Consiliului Regal a marturisit ca regele nu a participat la ceremonii pentru ca este afectat de moartea Reginei si ii este "foarte greu", fiind "o povară teribilă" pentru el.

"Am vorbit ieri (miercuri - n.r.) cu Regele Mihai si sigur ca pentru o persoana in varsta e o povara teribila, pentru ca, (...) erau extrem de apropiati. De aceea absenteaza de la ceremonii, pentru ca ii este foarte, foarte greu", a spus Guy Pochelon, membru al Consiliului Regal si apropiat al Reginei Ana, citat de digi24.ro.

Astfel, prezenta Regelui Mihai la funeraliile Reginei Ana, care vor avea loc pe 13 august, la Curtea de Arges, este incerta, scrie libertatea.ro.

"Inca nu a fost luata o decizie. Majestatea Sa isi doreste in principiu, dar nu stie inca in ce masura va putea sa participe", a declarat avocatul Casei Regale, citat de antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.