Social 2 August 2016 14:15
Un pensionar din orasul Motru, judetul Gorj, este castigatorul marelui premiu la cel mai popular joc al Loteriei Romane, 6 din 49, de 17,7 milioane lei (4 milioane euro), a anuntat Loteria Romana.

In urma aplicarii impozitului de 25%, suma neta care i-a ramas castigatorului este de 13,34 milioane lei (circa 3 milioane euro).

Potrivit Loteriei, castigatorul este un pensionar din Motru care joaca la Loteria Romana de 50 de ani, acesta fiind primul mare castig din cariera sa de jucator.

„Intrebat fiind care a fost prima reactie cand si-a dat seama ca este castigator, ne-a raspuns ferm ca i s-a parut ceva normal dupa 50 de ani de participare constanta la joc”, se arata in comunicat Loteriei.

Castigatorul a avut si un mesaj pentru ceilalti jucatori:„Dumnezeu da dupa suflet...Jucatorii sa aiba incredere in acest joc si in Loteria Romana!”, sustine Loteria Romana.

Numerele jucate nu au niciun fel de semnificatie personala pentru castigator, potrivit comunicatului. Pensionarul a jucat biletul la agentia 18-005 din Motru chiar in dimineata zilei de joi, relateaza Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.