Social 31 Iulie 2016 16:20
Bill Marler, unul dintre cei mai buni specialisti in toxiinfectie alimentara, care a studiat cauza imbolnavirii oamenilor cu bacteria E. coli, Salmonella sau alte afectiuni cauzate de obiceiuri alimentare a specificat cele sase alimente pe care nu le-ar consuma niciodata, informeaza Daily Mail.

Potrivit descopera.ro, acestea sunt alimente care apar pe lista lui Bill Marler si care ar trebui evitate pentru a nu face toxiinfectie alimentara:

1. Scoici crude

2. Fructe sau legume taiate bucati si puse la vanzare

3. Seminte germinate

4. Carnea facuta in sange

5. Oua negatite

6. Lapte si sucuri nepasteurizate.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.