Social 30 Iulie 2016 16:20
Peste 20 de gospodarii si mai multe drumuri din comunele Cergau si Rimet, judetul Alba, au fost inundate in urma unor ploi puternice produse in ultimele 24 de ore, potrivit unui raport remis, sambata, de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Alba.

Potrivit sursei citate, in localitatea Cergau Mare, din comuna Gergau, peste 20 de gospodarii si anexe gospodaresti au fost inundate, iar un drum a fost acoperit cu aluviuni.

Pagube au fost inregistrate si in comuna Rimet, unde mai multe curti au fost inundate, iar un drum judetean si doua drumuri comunale au fost acoperite cu aluviuni, scrie News.ro.

Pentru evacuarea apei si indepartarea aluviunilor, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Alba a intervenit cu o autospeciala, o motopompa si patru pompieri militari, Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Cergau a intervenit cu un buldoexcavator, trei motopompe si 16 voluntari, iar Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Rimet a intervenit cu un buldoexcavator si mai multi voluntari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.